söndag 13 september 2009

Vilande helg

Har vilat fysiskt i helgen. Har stickat en bit på "Tant kofta" koftan. Hittade ett extra nystan, provlappen satt kvar, hoppas nu att garnet räcker. Jag ogillar verkligen för korta ärmar!
Jag älskar grönkål - lever nästan på grönkålssallad under hösten! Tyvärr har jag besök i landet av många larver som också älskar att äta grönkål. När jag idag iklädde mig bödelns roll och plockade och trampade ihjäl en massa hittade jag även den här lilla söta baggen. Vet ej om den äter av min kål så jag lät den leva, den var så vacker!
Tänk varma vantar nu till vintern i orange/rött och svart!
Annars planeras det för en islandströja inspirerad av den på bilden (från Marks & Kattens) dock i större storlek och grövre garn. Har tänkt att prova att sticka i lettlopi, finns bla hos Ankisdesign.

4 kommentarer:

Annika sa...

Den blir superfin!

Annika sa...

Finfina koftor vi gör! :-D
Ullen väntar, jag måste sy färdigt en del till teatern :-) Ses på torsdag hoppas jag!

Annas Alster sa...

Va roligt!!! Vilka supersnygga tallrikar! Jag är ju porslinsfrälst och gillar verkligen det mönstret. Häromdan tittade jag på en tekanna i det mönstret på en liten antikbod här i Örebro. Säljaren visste inte att den var norsk, men jag upplyste honom. Fint skick men lite brännmärken under. 170 kr. Du har inte vägarna förbi?

Annas Alster sa...

Nä nu blir jag så i gasen. Tack för att du upplyste mig! Har surfat runt på detta och helt galet vad mycket snygga grejer!

Jag har två saker till som jag har haft på känn varit samma märke, men inte kollat upp. Jajamän, har en tillbringare i turi design Barcarole. Den är som en godisbit!

Även en ugnsfast form i clupea. Sök på dessa på google bilder så ska du få se fina grejer!